La Policia Local millora la seguretat als comerços a través d’una nova funcionalitat de l’app

  • L’aplicació de seguretat ciutadana permet als establiments avisar la Policia Local de manera immediata i sense necessitat de trucar per telèfon, facilitant una resposta més ràpida davant d’una emergència

Gràcies a una nova funcionalitat de l’aplicació de seguretat ciutadana , els comerços de Sant Vicenç dels Horts tindran comunicació àgil i ràpida amb la Policia Local davant de qualsevol incidència. La majoria de farmàcies de Sant Vicenç dels Horts ja compten als seus ordinadors d’escriptori amb aquesta nova funció. Un agent de la Unitat de Proximitat de la Policia Local s’encarrega d’informar els comerços vicentins d’aquest servei i de la instal·lació als establiments.

L’aplicació de seguretat ciutadana permet als comerços avisar la Policia Local de manera immediata i sense necessitat de trucar per telèfon, facilitant una resposta més ràpida davant d’una emergència. En una primera fase, aquest servei de l’aplicació s’ha ofert a les farmàcies i la intenció de la Policia Local és fer-la arribar a la resta de comerços vicentins.

Aquesta campanya informativa i d’instal·lació de la versió d’escriptori de l’aplicació de seguretat ciutadana l’ha realitzat un agent de la Unitat de Proximitat de la Policia Local que s’estableix com a referent amb el comerç local.

L’aplicació de Seguretat Ciutadana permet comunicar, bidereccionalment,  als ciutadans i comerciants amb la Policia Local per tal d’informar d’una emergència, incidència o necessitat. També enviar comunicats d’interès, consells de seguretat i altre tipus d’informació d’interès a les persones que la tinguin descarregada.

Posted in Salut i seguretat