L’Ajuntament rehabilitarà part de la façana del Complex Esportiu Municipal – Piscina Montserrat Canals

  • L’exterior de l’equipament va patir alguns desperfectes arran del temporal Glòria, els quals s’intentaran arranjar amb la mínima afectació per l’activitat normal del centre

La Junta de Govern Local ha iniciat els tràmits per a la redacció del projecte de rehabilitació de part de les façanes del Complex Esportiu Municipal (CEM) – Piscina Montserrat Canals. Arran del temporal Glòria, que va afectar la ciutat a finals de gener del 2020, va causar alguns desperfectes a les façanes de l’edifici on es troba la piscina del CEM i van deixar en evidència danys estructurals originals de construcció, motiu pel qual és necessari que es portin a terme els treballs de rehabilitació. El cost del projecte serà de 17.883,80 euros.

Un cop es disposi del projecte redactat, s’haurà de licitar l’obra. La intenció és que l’afectació dels treballs sigui mínima per no intercedir amb l’ús de l’equipament i les activitats que s’hi desenvolupen. El regidor d’Urbanisme, Isidre Bautista , confia en poder iniciar les obres aquest mateix any i assegura: “ Planificarem la intervenció de tal manera que les persones usuàries tinguin les mínimes molèsties possibles, i el centre pugui desenvolupar la seva activitat habitual ”.

La rehabilitació de l’exterior de l’edifici es va endarrerir per culpa de l’impacte de la pandèmia, atès que es van suspendre totes les activitats a la via pública. L’Ajuntament va planificar les actuacions necessàries d’urbanisme a partir de la millora de les dades sanitàries, i per tant ara s’inicia el procés de millora del CEM.

Posted in Serveis municipals