Més de 5 milions d’euros per finançar els Serveis Socials municipals

  • El Ple municipal debatrà acceptar el contracte programa 2022-2025 que promou la Generalitat en matèria de benestar social
  • La sessió serà dijous 20 d’octubre a les 19 h a la sala de Plens i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube)

Els Serveis Socials municipals ofereixen suport i acompanyament a persones i famílies vicentines que, per circumstàncies conjunturals o estructurals, passen per una situació de vulnerabilitat. Per finançar tota l’àmplia oferta de serveis que s’ofereixen, el departament de treball, afers socials i famílies de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts signen un acord anomenat contracte programa, que inclou uns compromisos econòmics. El contracte que es debatrà al Ple serà fins al 2025, i inclou un import de 5.380.102,57 euros.

El Ple començarà a les 19 h, i recordem que és presencial amb el 100% d’aforament. També es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM), pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Estudi sobre el sistema d’aigües i clavegueram

Per altra banda, el Ple municipal debatrà l’aprovació inicial del Pla director del cicle integral de l’aigua (xarxa d’aigua potable i clavegueram) de Sant Vicenç dels Horts pel període 2022 – 2027. Es tracta d’un document estratègic que inclou un anàlisi de la situació actual de l’abastament i el clavegueram, des de tots els punts que tècnicament l’afecten, i fa una previsió de l’evolució de la demanda i una proposta de millores.

Tancament de l’exercici econòmic del 2021

En matèria econòmica, el govern municipal portarà a aprovació del Ple els comptes de l’exercici de l’any passat. El resultat del pressupost liquidat, després d’ajustaments, és positiu per valor de 2.650.331,98 euros. Tots els comptes municipals es poden consultar al web municipal.

Audiència Pública, el 27 d’octubre

Les audiències públiques se celebren a l’auditori del Molí dels Frares. La propera sessió serà dijous 27 d’octubre, a les 18 h, i el veïnat que vulgui participar ha d’enviar un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts. Podeu consultar el Reglament de Participació Ciutadana.

A banda de la ciutadania que sol·liciti intervenir, també hi podrà haver públic fins a complir l’aforament de la sala. La sessió també es podrà seguir per Ràdio Sant Vicenç i per Sant Vicenç TV.

Posted in Ple municipal