Oberta la convocatòria de subvencions per a projectes d’entitats que promoguin el voluntariat entre la joventut vicentina

  • La data límit per presentar les sol·licituds al SIAC és el 4 de novembre de 2022

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts vol facilitar que les persones joves es comprometin amb els valors de la solidaritat i el voluntariat, i ha obert una convocatòria de subvencions per a projectes d’aquest tipus. A través de les entitats de la Taula de Solidaritat, es poden presentar sol·licituds per rebre finançament i desenvolupar una activitat al municipi en l’àmbit de la cooperació per a joves d’entre 16 i 30 anys.

El regidor de Justícia global i drets civils, Isidre Bautista, posa en valor Sant Vicenç dels Horts com “una ciutat bolcada amb la solidaritat”, i ha afirmat: “Volem noves veus, noves inquietuds i noves energies, per continuar impulsant els projectes solidaris. La joventut ha de fer un pas endavant, i ho facilitem”.

Aquesta convocatòria vol contribuir al finançament de l’organització i/o participació en activitats vinculades a:

  • Projectes de cooperació internacional al desenvolupament.
  • Projectes per activitats de sensibilització ciutadana vers els valors recollits a la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans i la Carta-Agenda Mundial dels Drets Humans a la ciutat.
  • Projectes d’interculturalitat, d’acollida, refugi, asil i dinamització de persones migrades i/o nouvingudes.
  • Projectes d’Educació per a la Justícia Global i Educació per a la Ciutadania Global,
  • Projectes de sensibilització i difusió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) entre la comunitat.
  • Projectes que fomentin l’autonomia i l’arrelament de la població migrada amb l’objectiu de la cohesió social.

La data límit de sol·licitud és el 4 de novembre de 2022. El lloc de presentació de les sol·licituds és el SIAC , situat a Can Comamala (carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 105-113) presencialment. S’ha de demanar cita prèvia:

Podeu consultar les bases de la convocatòria per obtenir més informació.

Posted in Solidaritat, Cooperació i Voluntariat