Sessions informatives sobre el nou Pla Director Urbanístic Metropolità, del 3 al 7 de juliol a Sant Vicenç dels Horts

  • És el full de ruta per planificar el creixement del territori i assolir tres grans objectius: potenciar els valors naturals, millorar les ciutats i fomentar una mobilitat activa i sostenible
  • L’Àrea Metropolitana de Barcelona instal·larà l’oficina itinerant a la Foneria i el veïnat que ho desitgi es podrà informar sobre els projectes previstos
  • Per informar-se presencialment caldrà demanar cita en aquest enllaç

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha posat en marxa una iniciativa per informar la ciutadania sobre el Pla Director Urbanístic Metropolità. Es tracta d’una proposta de normativa de planejament territorial, que contempla diverses intervencions urbanístiques al conjunt dels municipis de l’AMB amb l’objectiu de potenciar els valors naturals del territori, millorar les ciutats i fomentar una mobilitat activa i sostenible. Per atendre les consultes ciutadanes, s’ha creat una oficina itinerant que arribarà a Sant Vicenç dels Horts del 3 al 7 de juliol.

S’ubicarà a la Foneria (carrer del Claverol 6-8), l’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i caldrà demanar cita a través d’aquesta pàgina web. Dos dies per setmana hi haurà personal tècnic del Servei de Redacció del Pla Director que estaran a disposició del públic per aclarir dubtes i orientar sobre aspectes determinats.

L’AMB recorda que entre l’abril i l’octubre, durant el període d’informació pública, la ciutadania també pot anar presencialment a l’oficina d’atenció ciutadana del PDU a l’AMB per resoldre dubtes amb els tècnics i consultar el document en paper.

Un document de planificació a llarg termini

El PDU compta amb una diagnosi del territori metropolità, de la qual es desprenen uns reptes que el planejament ha d’abordar en funció dels objectius generals i la seva capacitat d’actuació. Un cop feta la valoració i la tria final de les diverses alternatives, el PDU pot enfocar els reptes plantejats i acabar de perfilar les seves propostes. En aquest apartat podeu consultar els objectius que es planteja i els reptes a assolir amb aquest document estratègic.

Posted in Decidim SVH, Territori i mobilitat