Volta Ciclista

Afectacions a la mobilitat durant el pas de la Volta Ciclista aquest cap de setmana

  • Es tallarà puntualment la carretera de Sant Boi el dissabte a la tarda i el diumenge al matí

El cap de setmana del 25 i 26 de març la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Sant Vicenç dels Horts. El recorregut dels dos dies és per la Carretera de Sant Boi: dissabte es farà la sisena etapa i la previsió de pas és entre les 15:35 i les 17 h; i diumenge serà la setena etapa i es preveu que el pas sigui d’ 11 a 12:30 h.

Mentre duri el pas de ciclistes, estarà tallada tota la carretera de Sant Boi, però no abans ni després. Els ciclistes poden passar en algun moment d’aquestes franges horàries i, quan ho facin, el seu pas no durarà més de 15 minuts. És a dir, la carretera només es tallarà l’estona necessària, no durant tot  aquest període de temps.

Circulació alternativa a la carretera de Sant Boi

Els vehicles que vulguin anar cap a Torrelles, hauran de circular pel lateral de la carretera de Sant Boi i fer el trajecte de Carrer Nou, Salvador Allende i Claverol, fins a incorporar-se a la carretera de Torrelles. Igualment a la inversa, qui vingui de Torrelles entrarà a Sant Vicenç pel carrer del Claverol.

Els vehicles que vulguin circular per l’interior de Sant Vicenç dels Horts, ho hauran de fer per la part del Turó.

Els vehicles que vulguin anar cap a Cervelló o Molins de Rei, hauran de circular pel polígon del Molí dels Frares fins a la N-340. Igualment a la inversa, qui vingui de Cervelló o Molins de Rei entraran a Sant Vicenç dels Horts pel polígon del Molí dels Frares.

Els vehicles del Serral, que es troben a la vessant del riu Llobregat, no podran entrar ni sortir a la carretera de Sant Boi en un marge de 15 minuts, mentre estiguin passant els ciclistes. Només es permetrà el pas de vehicles en situació d’emergència.

Posted in Esports, Incidències en la via pública