Afectacions a la mobilitat

Afectacions a la mobilitat per diverses actuacions a l’espai públic

  • Les obres de millora del clavegueram del c. de Girona s’allargaran fins al 19 de novembre
  • El 21 de novembre es faran treballs d’asfaltat a la cruïlla de la ctra. de Sant Boi amb el c. de Llobregat i al c. Nou amb el c. Primer de Maig

Us informem de diverses intervencions a l’espai públic que provocaran afectacions puntuals a la mobilitat habitual, sobretot pel pas dels vehicles i el transport públic. En primer lloc, l’empresa Agbar ha comunicat a l’Ajuntament la necessitat d’estendre fins al 19 de novembre l’afectació al c. de Girona per les obres de la xarxa de recollida d’aigües pluvials. Així, romandrà tallat el carril de circulació en sentit al c. de Mossèn Jacint Verdaguer. L’itinerari alternatiu serà pel c. d’Albacete, la trav. de Barcelona i pels carrers d’Antoni Mampel i de Barcelona.

Per altra banda, l’empresa Acisa, que està executant les obres del projecte de coordinació i millora de dels semàfors de la ctra. de Sant Boi (BV-2002), ha indicat que el próxim dilluns 21 de novembre realitzarà tasques d’asfaltatge a la cruïlla de la ctra. de Sant Boi amb el c. de Llobregat i al c. Nou amb el c. Primer de Maig, que produiran afectacions puntuals a la circulació de vehicles. Es donarà pas alternatiu. Es desviaran, durant tot el dia, les línies de bus següents:

  • SV3 del Santvibus. Circularà pels carrers d’Àngel Guimerà i Barcelona. Parades afectades: La Vailet/Parc del Mamut Venux i CAP El Serral. S’habilitaran parades provisionals a Barcelona/Dr. Robert i Barcelona/Mare de Déu de Núria.
  • L60 sentit Molins de Rei. Circularà per la ctra. de Sant Boi i el c. de Barcelona. Parades afectades: Barcelona/Llobregat i Barcelona/Bécquer.
Posted in Incidències en la via pública