Calendari de portes obertes i preinscripcions 2024-2025 als centres educatius de Sant Vicenç dels Horts

  • Les famílies vicentines podran conèixer els projectes educatius i les instal·lacions de les escoles i instituts a partir d’aquest mes de febrer

Abans que comenci el període de preinscripcions, els centres educatius organitzen jornades de portes obertes durant el febrer, març i abril per presentar els seus projectes a les famílies vicentines. Properament, l’Ajuntament enviarà a les famílies la Guia Educativa, on es podrà consultar el calendari de preinscripció, el calendari de portes obertes d’escoles i instituts i informació sobre els serveis i projectes de cada centre educatiu, així com les seves dades de contacte.

Les jornades seran al febrer, març i abril. La presentació de sol·licituds de preinscripció per al curs 2024-2025 és del 6 al 20 de març per a segon cicle d’educació infantil (3-6 anys) i educació primària; i del 8 al 20 de març per a l’ESO. Per a la resta d’ensenyaments (Batxillerat, Cicles formatius…), està pendent la publicació de les dates.

Calendari portes obertes 2024-2025 ESO i Batxillerat

L’alcalde, Miguel Comino, ha expressat “el compromís ferm de l’Ajuntament envers l’educació, reconeixent-la com una pedra angular per millorar la qualitat de vida de la ciutadania, i el motor essencial per al progrés de la nostra societat”. L’alcalde ha descrit que l’educació “no només implica la transmissió de coneixements, sinó que també és una eina per fomentar la inclusió, l’equitat i el desenvolupament personal i professional”.

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, ha afirmat que el govern municipal entén l’educació “com l’eina per aportar solucions efectives als reptes presents i futurs. Per això, volem assegurar-nos que cada nen i nena de Sant Vicenç dels Horts tingui accés a una educació de qualitat que els prepari per al futur”. La regidora d’Educació ha reconegut “la importància de col·laborar estretament amb les escoles, els instituts i les institucions educatives”. En aquest sentit, des del Consistori, també s’ofereix suport a les famílies en l’acompanyament dels fills i filles amb programes com l’Eduquem en família, que inclou tot un seguit de xerrades i formacions al voltant de la criança i la tasca d’educar.

Oficina Municipal d’Escolarització

Per a més informació, consulteu l’Oficina Municipal d’Escolarització de Sant Vicenç dels Horts.  

  • CCC Virgínia Amposta (Carrer Antoni Mampel 1-3)
  • Correu electrònic: educacio@svh.cat
  • Telèfon: 93 656 98 26
  • Horaris: Matins: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h.

 

Tota la informació sobre Educació a Sant Vicenç dels Horts.

Posted in Educació