Policia Local deté un home que intentava furtar en l’interior d’un cotxe a una benzinera

La policia deté l’autor de diversos robatoris a l’interior de sis cotxes 

  • La persona, interceptada al parc de la Foneria, havia trencat els vidres dels vehicles i havia sostret diversos objectes de valor

Una actuació conjunta de la Policia Local de Sant Vicenç dels Horts i dels Mossos d’Esquadra va acabar amb la detenció d’un home, que la nit del diumenge 12 de maig va trencar els vidres de diversos cotxes estacionats al carrer i va sostreure objectes de valor del seu interior.

La Policia Local va rebre l’avís d’una veïna que informava que una persona estava danyant vehicles a la via pública. Els agents van arribar al carrer de Santa Clara i van descobrir dos vehicles amb les finestres trencades. Els propietaris dels vehicles van ser alertats i se’ls va instruir per interposar la denúncia corresponent als Mossos d’Esquadra. 

Mentre la patrulla continuava amb la recerca de l’autor, a mitjanit es va detectar que altres quatre vehicles, ubicats entre la plaça de Carme Llinàs i el carrer de García Lorca, també havien estat afectats per actes vandàlics. Una de les víctimes va informar que li havien sostret un portàtil del seu vehicle. A la 1 de la matinada, els Mossos d’Esquadra van poder detenir l’autor dels robatoris, localitzant-lo al parc de la Foneria amb objectes sostrets dels vehicles afectats.

Tot i això, la Policia Local va continuar investigant, ja que sospitava que podria haver-hi un altre autor relacionat amb aquests fets. Després d’una inspecció exhaustiva de la zona, no van trobar més vehicles danyats ni col·laboradors dels actes vandàlics, de manera que la patrulla va finalitzar la seva actuació.

La regidora de Seguretat Ciutadana, María Peláez, ha assenyalat: “Aquest incident subratlla la importància de la ràpida resposta dels equips policials per preservar la seguretat i la propietat dels veïns de Sant Vicenç dels Horts, així com el paper clau de la col·laboració ciutadana”. La regidora de Seguretat, tanmateix, ha lamentat “les molèsties ocasionades als propietaris dels cotxes i als veïns” i ha agraït “la comprensió de les persones afectades perquè l’actuació policial va acabar de matinada”.

Operacions policials recents

Aquest dilluns la Policia Local va desmantellar una plantació de marihuana a Sant Vicenç dels Horts i va detenir tres persones per un delicte contra la Salut Pública,  i el 22 de febrer va tancar una altra plantació de marihuana en una nau de la carretera de Torrelles.

Posted in Salut i seguretat