coneix

actualitat

Últimes notícies

Sant Vicenç dels Horts clou una Festa Major d’Hivern i 38a Mostra que s’ha tornat a viure amb intensitat

Després de l’aturada pandèmica les activitats han tornat a ser presencials, seguint amb tots els...

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts distingeix les 50 millors pastisseries de Catalunya amb els guardons Fava de Cacau

Entre els premis especials destaquen la Fava d’Or a la Pastisseria Ferrer Xocolata (Valor Històric),...

Recull d'imatges de la #MostraSVH22: Diumenge 23

Aquí trobareu les millors imatges de les activitats de la Festa Major, la Mostra Comercial,...

Properes activitats

serveis destacats a la ciutadania

ajuntament

Miguel Comino Haro

l'alcalde


Miguel Comino Haro

La web municipal es renova de dalt a baix, amb l’objectiu de posar l’Ajuntament a les vostres mans. Actualment, la qualitat dels serveis públics ha d’incorporar també, de manera imprescindible, una gestió telemàtica senzilla, eficaç, eficient i comprensible. Per això, el principal espai de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts a la xarxa aspira a convertir-se també en una plaça pública de trobada amb la ciutadania, un espai que us faciliti els tràmits de la vida quotidiana i on també pugueu conèixer i participar a les polítiques públiques municipals. L’accés al vostre Ajuntament el teniu sempre obert aquí, a qualsevol hora, des de qualsevol indret i mitjançant qualsevol dispositiu.

Alguns capítols de la història vicentina es poden explicar a través dels ponts de Sant Vicenç dels Horts. Els ponts són obres d’enginyeria d’estils diferents, però amb funcions compartides: possibiliten el trànsit de persones, permeten escurçar trajectes, faciliten trobades… Ara, el pont que necessitem és digital i us convido a travessar-lo sempre que en tingueu necessitat. És al vostre servei.

tramita

participa

subscriu-te al nostre butlletí

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apuntat-hi