coneix

actualitat

Últimes notícies

Fins al 30 de setembre es poden sol·licitar els ajuts de 200 euros per a persones amb ingressos baixos

El Govern de l’Estat ofereix aquest suport a persones treballadores o a l’atur que acreditin...

Sant Vicenç dels Horts és un dels cinc municipis que formarà part del programa Orienta, per fomentar que el jovent trobi feina

Es contractaran tres persones que assessoraran prop de 100 joves per accedir al món laboral...

Nova convocatòria d’ajuts per pagar el tribut metropolità

El veïnat amb dificultats econòmiques rebrà el 50% de la quota liquidada de l’exercici 2021...

Properes activitats

serveis destacats a la ciutadania

ajuntament

Miguel Comino Haro

l'alcalde


Miguel Comino Haro

La web municipal es renova de dalt a baix, amb l’objectiu de posar l’Ajuntament a les vostres mans. Actualment, la qualitat dels serveis públics ha d’incorporar també, de manera imprescindible, una gestió telemàtica senzilla, eficaç, eficient i comprensible. Per això, el principal espai de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts a la xarxa aspira a convertir-se també en una plaça pública de trobada amb la ciutadania, un espai que us faciliti els tràmits de la vida quotidiana i on també pugueu conèixer i participar a les polítiques públiques municipals. L’accés al vostre Ajuntament el teniu sempre obert aquí, a qualsevol hora, des de qualsevol indret i mitjançant qualsevol dispositiu.

Alguns capítols de la història vicentina es poden explicar a través dels ponts de Sant Vicenç dels Horts. Els ponts són obres d’enginyeria d’estils diferents, però amb funcions compartides: possibiliten el trànsit de persones, permeten escurçar trajectes, faciliten trobades… Ara, el pont que necessitem és digital i us convido a travessar-lo sempre que en tingueu necessitat. És al vostre servei.

tramita

participa

subscriu-te al nostre butlletí

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apuntat-hi